Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Јавне набавке 

 

Пријави корупцију 

Полазници школе фудбала „Престиж“ из Врања још једном су показали бригу и хуманост за најосетљивије категорије становништва.Они су данас посетили Центар за пружање локалних услуга социјалне заштите и донирали средства за личну хигејину корисницима ове установе. Директорка Ивана Тадић и запослени су се захвалили на бризи малим фудбалерима и њиховом тренеру Јоци Ристићу и пожелели пуно успеха у даљем раду.

Ова жена корисница је Прихватилишта за одрасла и стара лица, хоспитализована је крајем фебруара, да би 13. марта напустила ковид болницу као победник. Она се сада осећа добро, прија јој пажња и повратак у познато окружење. Због здравственог стања није примила вакцину, јер је таква била процена лекара. На срећу упркос годинама имала је блажу клиничку слику. Градоначелник Врања др Слободан Миленковић послао је бака Јелки корпу воћа и пожелео добро здравље и дуг живот.

Представници руске компаније „Инфраструцтуре Девелопмент анд цонструцтион“, која ради на увођењу гасовода у Србији пружили су руку пријатељства и пружили невероватну подршку корисницима и запосленима у Центру за пружање локалних услуга социјалне заштите. Финансијска директорка Оксана Тсветкова и Марија Обрадовић руководилац групе за односе са државним органима и јавношћу, посетиле су Центар и истог тренутка кренуле са организацијом бољих услова и пружања конкретне помоћи корисницима услуга. Оно што је још важније, ово је само почетак сарадње пошто је постигнут договор о реновирању купатила за кориснике.

И ове године,  у измењеним околностима изазване вирусом Covid-19, обележен је Међународни дан жена 8.март. Уз поштовање мера физичке дистанце и ношења маски организовано је обележавање где је акценат стављен на женску јачину и непоколебљивост када је  у питању борба са вирусом корона.  Свим дамама нашег колектива  честитан је празник уз поклон честитке и жеље да се што пре и успешно преброди овај период.

Традиционално у овим тешким данима  колектив Центра за развој локалних услуга социјалне заштите, још једном су пружили руку подршке, пријатељства и уручили су свим дамама нашег Прихватилишта поклоне у виду гардеробе. Охрабрили смо их речима да зенска лепота и јачина представљају снагу са којом се се иде кроз живот. Да је индивидуалност оно што их краси и да је треба неговати. Такође је организација “Индиго” спремила хигијенске пакетиће који су љубављу и подршком подељени.

Поводом обележавања сто година постојања и рада Банке Поштанске штедионице представници ове институције у сали „ОKЦЕ“ организовали су поделу пакетића намењених деци са инвалидитетом. У име градског руководства догађају су присуствовали заменица градоначелника Зорица Јовић и градска већница Данијела Милосављевић. Kао представници Банке Поштанске штедионице присуствовалили су регионални директор Златибор Поповић и директорка филијале Врање Весна Михајловић са сарадницима. У оквиру ове акције подељено је 45 слатких пакетића.

Поводом Српске Нове године корисницима Ој Прихватилиште за одрасла и стара лица уз најлепше жеље подељени су пакетићи, од стране невладине организације ИОМ. Kоординаторка Милица Анђелковић Јовановић је са корисницима  Мигрантског центра поделила нашим корисницима 20 пакетића. Дирљиви сусрет, у коме су  испоштована мере физичке дистанце и ношења маски, је обележен  сузама радосницама. Четврти годину заредом невладина организација ИОМ нас је подсетила да наши корисници нису сами и да ће, и када су тешки услови, бити срдачних људи које ће их подсећати да, нису заборављени. Десет пакетића су добили и корисници Сигурне куће!

Kао и сваке године Припадници Војске Србије обрадовали су и вратили осмех на лицима деце Дневног боравка „Мастоленд“ донирајући Новогодишње пакетиће за Православну Нову годину. Иако у измењеним условима рада због епидемије заразне болести COVIDA-19, својим гестом дочарали су празничну атмосферу и учинили децу срећном и насмејаном.

У сусрет новој години, а у складу са епидемиолошком ситуацијом, празнична атмосфера се могла осетити и у Прихватилишту за одрасла и стара лица које функционише при Центру за развој локалних услуга социјалне заштите. Почев од окићених просторија, велике јелке са лампионима на уласку у зграду, па до топлих речи и порука подршке од стране запослених. Поклони као знак пажње, подељени су захваљујући људима великог срца, а са поруком да нису сами и заборављени. Kолектив Центра се захваљује дугогодишњим пријатељима: УНХЦР-у, Удружењу грађана „БЕВ“, Станку Филиповићу-извршитељу, радионици „Весели Колачић“, радионици „Нанин ајвар с'југа“ , предузећу „Аморети“, „Нектар“ и Удружењу пензионера града Врања

Упркос изазовима епидемије, Деда Мраз је нашао начин да обрадује децу и подели им поклоне. Kараван среће, у организацији запослених из Центра за развој локалних услуга социјалне заштите, прошао је улицама града и на адресе наших полазника из Дневног боравка „Маштоленд“ уручио новогодишње пакетиће. Наш Деда мраз је успео да бар на тренутак улепша предстојеће празнике деци, а њихов осмех, срећа и задовољство доказ су колико је мало потребно да некога учинимо срећним. Kолектив Центра се захваљује компанијама „Меркатор“, „Дунав осигурању“ и „Алфа-пламу“ без чије помоћи ова акција не би била реализована.

Страна 1 од 14

Донирајте