Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Јавне набавке 

 

Пријави корупцију 

ГРАДОНАЧЕЛНИK ВРАЊА ПОСЕТИО KОРИСНИKЕ ЦЕНТРА ЗА РАЗВОЈ ЛОKАЛНИХ УСЛУГА СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ

Поводом новогодишњих и Божићних празника, градоначелник Врања др Слободан Миленковић и градска већница за социјалну заштиту Данијела Милосављевић посетили су Центар за развој локалних услуга социјалне заштите и том приликом корисницима поделили новогодишње пакетице.

            Пакетићи су најпре уручени корисницима услуге Лични пратилац детета, затим је градоначелник обишао и децу у Дневном боравку „Маштоленд“ којима је такође уручио пакетиће, а да град не заборавља ни најстарије суграђане, сведоче и поклони који су даривани корисницима Прихватилиста за старе.

            Пакетићи су обезбеђени и за најмлађе кориснике у Прихватилишта за жртве насиља у породици. Центар је данас одишао позитивном атмосфером, дечјим смехом, задовољним изразима лица старијих корисника и обећањем да ће руководство града увек бити ту за најосетљивије категорије становништва.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Прочитано 132 пута

Донирајте