sr-rssr-rsbt_educationbt_educationbt_educationbt_educationbt_educationbt_educationbt_educationbt_educationskin11000970
_btmsocial

/галерија-слика/вести.html541
111slider-wrapper theme-amazing theme-amazing111 nivocontrol-bottomright nivo-bullets05 nivo-arrows10 captionposition-topleft captionrounded-allheight: auto; width: auto;
111Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider 111fade158490060000truetruefalsetruefalsePrevNextfalse

Јавне набавке 

 

Пријави корупцију 

edu669
Ви сте овде: CSZVR.ORG:RS Мултимедија Архива вести МЕЂУНАРОДНИ ДАН СТАРИХ ОСОБА
380

МЕЂУНАРОДНИ ДАН СТАРИХ ОСОБА

Поводом међународног дана старих особа у Прихватилишту за одрасла и стара лица одржана је радионица под називом „Листа жеља“. Циљ ове радионице је пружање психосоцијалне подршке у условима повећаних мера предострожности у вези са вирусом Ковид 19.

Ограничено кретање, као и изоловани начин живота у условима пандемије утицало је на емоционално функционисање наших корисника, а кроз радионицу и дружење са запосленима желели смо да испоље своја осећања, страх и жеље.

Kако би живот старих лица био бољи и квалитетнији неопходно је да будемо свесни емпатије и одговорности, порука је из Прихватилишта.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Прочитано 90 пута

Донирајте 

_btmstyle4