Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Јавне набавке 

 

Пријави корупцију 

МЕЂУ KОРИСНИЦИМА ПРИХВАТИЛИШТА ЗА СТАРА ЛИЦА НЕМА ОБОЛЕЛИХ ОД KОРОНАВИРУ

У Центру за пружање локалних услуга социјалне заштите у Врању ситуација са короном се стабилизовала, тако да у овом тренутку међу корисницима нема оболелих. Епидемиолози врањског Завода за јавно здравље кажу да је вирус највероватније „донео“ неко од запослених, али да су строге мере превенције које су се спроводиле од почетка пандемије учиниле да све прође без вечих последица.

Од почетка пандемије, тачније од 11.новемра кад је вирус први пут потврђен како код корисника тако и код запослених, тестирани су сви корисници и запослени, рађен је и контролни тест, укупан број оболелих био је 9 запослених и 5 корисника. Kорисници који су лечени у ковид болници, завршили су лечење, негативни су на тесту и враћени у Прихватилиште – каже Ивана Тасић директорка Центра.

Што се запослених тиче њих четворо  је завршило лечење и вратили су се на посао, а осталих петоро је на кућном  лецењу,  јер имају лакшу клиничку слику. На посао ће се вратити када буду имали негативан тест.

Преузето са: https://www.novosti.rs/srbija/vesti/943023/vranjskom-prihvatilistu-stare-pobedili-koronu-medju-korisnicima-vise-nema-obolelih

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Прочитано 44 пута

Донирајте