Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Јавне набавке 

 

Пријави корупцију 

НИСУ СВИ ИНВАЛИДИ ВИДЉИВИ

Под слоганом “Нису сви инвалиди видљиви” 03. јуна на градском шеталишту одржана је презентација ручних радова особа са инвалидитетом. Организација је била на иницијативу удружење МНРО из Врања, а подржали су је Дневни боравак “Маштоленд” који фунционише при Центру за развој локалних услуга социјалне заштите и “СОШО” Вуле Антић из Врања.

Сврха ове акције била је да поделом поклона пролазницима скренемо пажњу на себе, на креативност и маштовитост управо особа са инвалидитетом, а на задовољство свих нас одзив пролазника био је и те како велики. Задовољни осмеси и похвале које су наша деца добила додатни је подстрек и охрабрење да нисмо сами, заборављени и невидљиви. Акцију је подржало и градско руководство које се одазвало и активно учествовало у реализацији исте.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Прочитано 7 пута

Донирајте