sr-rssr-rsbt_educationbt_educationbt_educationbt_educationbt_educationbt_educationbt_educationbt_educationskin11000970
_btmsocial

/component/k2/0

Пријави корупцију 

edu669
36

ДОНИРАЈТЕ

ДОНИРАЈТЕ

            Уколико имате гардеробу, нову или половну, која вам не треба, важеће лекове, конзервирану храну, можете је поклонити Прихватилишту. Потребна нам је професионална машина за прање веша ( постојећа је дотрајала и често се квари), као и ормарићи- једноделни гардеробери, столице за децу и одрасле, гарнитуре за седење, посуђе, тањири и прибор за јело, постељине, столњаци, завесе, дидактички и потрошни материјал ( колаж папир, темпере, папир у боји, хамер...).

            Столарија је дотрајала, јер је стара више од три деценије, па су, самим тим, и губици топлотне енергије огромни. Студија о енергетској ефикасности објекта коју смо урадили показала је да је треба заменити шестокоморном ПВЦ столаријом што би и те како поправило квалитет грејања у установи.

            Децу из Дневног боравка за сада превозимо ненаменским возилом  које може да прими петоро деце. С обзиром да се број деце стално повећава ( 15 до 20 деце)  потребно нам је комби возило које би могло да прими већи број путника. У замену за комби возило дали бисмо постојећи аутомобил.

            С обзиром да у Дневни боравак долазе и деца са аутизмомкоја су често нервозна, агресивна, хиперактивна, која желе да се осаме требало би да имамо сензорну собу за овакву децу.

Оцените овај чланак
(2 Гласова)
Прочитано 6439 пута