Пријави корупцију 

ДОНИРАЈТЕ

ДОНИРАЈТЕ

            Уколико имате гардеробу, нову или половну, која вам не треба, важеће лекове, конзервирану храну, можете је поклонити Прихватилишту. Потребна нам је професионална машина за прање веша ( постојећа је дотрајала и често се квари), као и ормарићи- једноделни гардеробери, столице за децу и одрасле, гарнитуре за седење, посуђе, тањири и прибор за јело, постељине, столњаци, завесе, дидактички и потрошни материјал ( колаж папир, темпере, папир у боји, хамер...).

            Столарија је дотрајала, јер је стара више од три деценије, па су, самим тим, и губици топлотне енергије огромни. Студија о енергетској ефикасности објекта коју смо урадили показала је да је треба заменити шестокоморном ПВЦ столаријом што би и те како поправило квалитет грејања у установи.

            Децу из Дневног боравка за сада превозимо ненаменским возилом  које може да прими петоро деце. С обзиром да се број деце стално повећава ( 15 до 20 деце)  потребно нам је комби возило које би могло да прими већи број путника. У замену за комби возило дали бисмо постојећи аутомобил.

            С обзиром да у Дневни боравак долазе и деца са аутизмомкоја су често нервозна, агресивна, хиперактивна, која желе да се осаме требало би да имамо сензорну собу за овакву децу.

Оцените овај чланак
(2 Гласова)
Прочитано 5945 пута